ENO Ovocná sůl s libečkem 5g

Kód: 2022-6
9 Kč 180 Kč / 100 g
Skladem (>12 ks)

DMT: 31.10.2025

Detailní informace

Detailní popis produktu

GlaxoSmithKline ENO ovocná sůl s libečkem (Koptský kmín) (Fruit Salt with Ajwain Flavour)

Složení: Svarjiksara (Shudh) – 2,26 g, Nimbukamlan (Shushkam) – 2,13 g, sladidlo: sacharin sodný, barva: Sunset yellow, Indigo Carmine, Tatrasine, příchuť: extrakt z Libečku 

ENO je řada antacidních přípravků (ovocná sůl), které léčí příznaky pálení žáhy a žaludečních potíží, poskytují symptomatickou úlevu nad plynatostí, nevolností a zažívacím potížím.

ENO působí jako antacida a neutralizuje žaludeční kyselinu a reguluje pH v žaludku díky skutečnosti, že jako účinnou složku obsahuje hydrogenuhličitan sodný, uhličitan sodný a kyselinu citronovou.

Neobsahují žádný lepek ani laktózu, bez cukrů a konzervačních látek.-

ENO obsahuje:

* Svarjiksara (Shudh) – Ájurvédský prostředek používaný při poruchách trávení. Běžně se používá ke zmírnění kyselosti, poruch trávení a plynatosti. Svarjiksara má alkalizující vlastnosti, které mohou pomoci neutralizovat přebytečnou žaludeční kyselinu a podporovat trávení.

* Nimbukamlan (Shushkam) - kombinace citronu, limetky nebo pomeranče a kamenné soli (také známé jako Saindhava Lavana v Ájurvédě). Citron je známý pro své kyselé vlastnosti, které mohou stimulovat produkci trávicích šťáv a napomáhat trávení. Kamenná sůl má alkalizující účinky a může pomoci vyrovnat hladinu pH žaludku. Kombinace citronu a kamenné soli se často používá ke zmírnění kyselosti a podpoře trávení v Ájurvédských praktikách.

Není lék

Způsob použití: Pro dospělé a děti od 12 let - 1 sáček na 150 ml vody. V případě potřeby opakujte po 2-3 hodinách.

Nepoužívejte více než 2 dávky během 24 hodin. Neužívejte déle než 14 dní. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky péče o zdraví
Hmotnost: 0.001 kg
Země původu:: Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: