TILDA Basmati rýže 2kg
Kód: 010-3Detailní popis produktu
Tilda Basmati rýže
Složení: 100% čistá rýže basmati.
Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Tilda je anglická společnost a jako první představila rýži Basmati do západního světa před 40 lety. Postupem času se Tilda stala světově uznávanou značkou, která prodává rýži Basmati a v současné době prodává rýži ve více než 50 zemích ..
Tilda vybírá vysoce kvalitní rýži Basmati od více než 10 000 nezávislých zemědělců. Cílem činnosti společnosti je nabídnout spotřebiteli autentickou a skutečnou rýži Basmati bez přidání dalších odrůd as maximálním procentem celých zrn. Systém výběru rýže je velmi přísný - výrobce kontroluje každý sáček, protože si je jistý, že jedinečná rýže Basmati má jedinečné vlastnosti Basmati - zrno je pečlivě tříděno a vybírá zlomky, ze kterých se uvolňuje škrob během procesu vaření, což způsobuje slepování zrn. Je přirozeně bezlepková, je vhodná při dietním stravování a ocení ji i sportovci pro její lehkou stravitelnost a nutriční hodnoty.
Jak správně rýži Basmati vařit, aby vynikla její unikátní chuť.
* Rýži nejdříve propláchněte dokud voda nebude čirá. * Správná příprava rýže Basmati je dušení, ne vaření, proto doporučujeme 1 díl rýže na 2 díly vody, ne více. * Přidejte rýži do vroucí vody (sůl podle chuti). * Těsně před bodem varu hrnec utěsněte hliníkovou folií, kterou zahnete pod vrchní okraj hrnce a překryjete poklicí. Takto zajistíte, že hrnec bude dokonale utěsněný a nebude z něj unikat pára. * Rýži vařte 15 min 8-10 minut na nejnižší teplotě, pote úplně odstraňte ze sporáku a ponechejte rýži ještě dalších 5 minut v páře. * Načechrejtě rýže vidličkou a můžete podávat. * Sundejte z hrnce fólii a rýži vidličkou promíchejte, tím jí ještě dodáte na nadýchanosti. A vynikající rýži můžete podávat nebo s ní pracovat dále.
Doplňkové parametry
Kategorie: | TRVANLIVÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 2.05 kg |
Země původu:: | Indie |
5,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MS
Marek Sabol
Som velmi spokojny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.